Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre MIKA

A alege sa calatoresti cu MIKA travel, inseamna si sa alegi sa calatoresti in siguranta!

Corectitudinea, Claritatea si multitudinea informatiilor oferite, experienta profesionala si de calatorie a echipei noastre, profesionalismul si entuziasmul ghizilor locali parteneri, iti ofera posibilitatea de a fi pe deplin informat atat inainte cat si in timpul calatoriei tale !

Suntem o echipa pasionata de ceea ce facem si tocmai de aceea suntem extrem de atenti la fiecare detaliu. Aceste caracteristici sunt o garantie ca planurile tale de calatorie sunt duse la capat in mod meticulos si profesionist. Cel mai important lucru pe care il putem face pentru tine este: sa-ti oferim o Calatorie fericita!.

MIKA travel o agentie de turism de tip boutique, o companie care refuza sa fie,ori sa devina doar o alta agentie de turism impersonala.

Daca esti iubitor de vacante si calatori, produsele noastre sunt create special pentru tine!

 

De ce traveLand? Pentru că in cei 26 de ani de experiență în domeniul turistic, echipa Mika Travel a înțeles că oamenii au nevoie, de un “Ținut Magic”, al călătoriilor, unde fiecăruia să i se împlinească “visul de vacanta”!

 

 

Într-o lume în care viața este o cursă la foc continuu, oamenii au nevoie de Frumos. Au nevoie să se rupă de viața cotidiană și să simtă concediul la intensitate maximă, fără a avea vreo grijă.

 

Fie că ești tânăr, doritor de aventură, fie că ești în călătoria de nuntă sau îți dorești o vacanță cu familia, sau ai nevoie de organizarea unei calatorii de bussiness, Mika Travel scoate bagheta magică și împlinește visuri! 

   Te asteptam sa fii oaspetele agentiei noastre pentru a te bucura de cele mai unice calatorii fericite!                 

                                                     Te asteptam cu drag!Echipa Mika Travel

 

SC MIKA Travel & Tour  Srl

str Gheorghe Doja, nr 41, bl 43F, PARTER, cod 100151- Ploiesti, Romania

TEL: 004/0244/512507; FAX: 004/0244/510121; Mob: 0745/ 575 303

www.mikatravel.ro, email: mihaela.stanciu@mikatravel.ro